Informatie

Activiteiten

Praat- en danscafé

Weekend- en zomerkamp


Wat is ROeTSJ?

ROeTSJ is een vereniging voor jongeren met en zonder handicap tussen 16 en 35. ROeTSJ werkt onder de vleugels van KVG Vlaams-Brabant. De werking van ROeTSJ wordt volledig door vrijwilligers gedragen.

We organiseren met ROeTSJ verschillende soorten activiteiten: allerlei activiteiten, een praat- en danscafé, een weekend en een zomerkamp. Meer info over de verschillende activiteiten vind je door op de activiteiten hierboven te klikken.

Deelnemen aan activiteiten

Ongeveer twee weken voor een activiteit sturen we de uitnodiging met alle informatie. Voor de meeste van onze activiteiten moet je inschrijven. Enkel bij het praat- en danscafé is dit niet nodig. Wanneer je aan onze activiteiten deelneemt, vragen we je een inlichtingenfiche in te vullen. Je moet enkel invullen wat voor jou van toepassing is. De fiche kan je hieronder downloaden.

Als je graag de post van ROeTSJ ontvangt, stuur je een mailtje met je e-mailadres naar Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Wanneer je beslist regelmatig naar ROeTSJ te komen, vragen we je om een medische fiche in te vullen en terug te sturen.

Verzekering

Als je deelneemt aan onze activiteiten ben je automatisch verzekerd. Je hoeft hier niets voor te betalen.

Lidmaatschap

We werken niet met een lidgeldsysteem. ROeTSJ werkt onder de vleugels van KVG. KVG werkt wel met een lidmaatschap. Meer info omtrent hun lidmaatschap vind je op hun site: www.kvg.be.